EXPERTISE

DIT IS WAAR WIJ GOED IN ZIJN

Schoorsteen vegen

Van vuur kunnen we allemaal genieten. Zo lang het vuur maar in de haard blijft tenminste. Het niet op tijd of niet goed vegen is oorzaak nummer 1 van schoorsteenbrand. Van de 6000 uitrukken voor brand, rukt de brandweer 2500 keer per jaar uit voor schoorsteenbrand. Dus bijna de helft van alle branden in Nederland zijn schoorsteenbranden!

Zinkwerken

Wij plaatsen en repareren al uw zinkwerken (zinken goten, zinken overkappingen, etc). Zink heeft een erg lange levensduur, een mooie uitstraling en is een duurzaam product. Het is namelijk volledig recyclebaar.

Boeiboordbekleding

Complete afwerking voor uw dak in alle kleuren en compleet onderhoudsvrij. Dit is mogelijk door het gebruik van trespa en plastisol. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Gootreiniging

Uw dakgoot verzamelt ongemerkt bladeren, mos, modder en ander vuil. De dakgoot kan hierdoor verstopt raken en zo voor schade en lekkage zorgen. Laat daarom tijdig je dakgoot schoonmaken. Voordat deze verstopt raakt.

Dak werken

Wij repareren en renoveren bestaande daken en nemen natuurlijk ook nieuwe daken voor onze rekening.Neem contact met ons op en dan komen we zo snel mogelijk langs om de situatie te overzien; we geven een objectief advies en plegen, waar dat nodig is, direct onderhoud aan uw dak of geven u een offerte voor de eventueel uit te voeren werkzaamheden.

Dak reparaties

Soms is je dak nog te redden met kleine reparaties of tijdelijke reparaties. Weet u niet zeker wat de situatie is? Neem dan nu contact met ons op en dan komen wij zo snel mogelijk langs.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wil jij ons als dakwerker?

Vul het contactformulier netjes in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!